We can't find products matching the selection.

Wierookbrander

Wierookbrander voor veilig gebruik

Wierook is en blijft een product waar vuur bij komt kijken, daarom is het belangrijk om er goed mee om te gaan. Zo is het onverstandig om wierook vrij te laten branden terwijl u niet in dezelfde kamer bent. Om ongelukken te voorkomen raden wij u aan om een wierookbrander of -houder aan te schaffen, zodat u veilig wierook kunt gebruiken. Omdat er vele soorten en maten wierook zijn, zijn er ook verschillende soorten houders en branders.

Wierookstaafjes en wierookkegels

Voor wierookstaafjes kan een wierookplankje al genoeg zijn. Dit is een klein houten plankje met één of meerder gaatjes, waar uw wierook stabiel in kan staan. Mocht u iets groters willen, zodat u meerdere stokjes in één keer kunt branden, dan is een ronde wierookhouder of een Tibetaanse wierookhouder uitermate geschikt. Deze beschikken namelijk over meerdere gaatjes en zijn een stuk groter. Ronde en Tibetaanse wierookhouders zijn daarnaast ook uitermate geschikt om wierookkegeltjes op aan te steken.

Mocht u iets zoeken wat visueel opwindender is, hebben wij ook een ruim assortiment aan wierooktorens en wierookdozen. Hierin kunt u wierookstaafjes en wierookkegels plaatsen, waarna de rook uit de gaatjes komt.

Witte salie en Palo Santo

Ook witte salie en Palo Santo kunt u het best veilig ergens in aansteken. Zo kunt u gebruik maken van een mooie abalone schelp, welke tevens gebruikt kan worden als energetisch blad voor edelstenen. Daarnaast kunt u witte salie en Palo Santo ook in een smudgeschaal doen, een hittebestendige schaal van aardewerk.

Of het nu een aardewerk smudgeschaal is, of een messing wierookbrander; wat u ook zoekt in een wierookhouder, wij hebben het in huis.