Wierook

Items 1-24 of 527

Page
per page
Set Descending Direction

Items 1-24 of 527

Page
per page
Set Descending Direction

Wierook

Green Tree wierook

Green Tree wierook wordt gemaakt in Bangalore, India met échte natuurlijke ingrediënten voor een optimale ervaring. De wierookstokjes en de wierook kegels zijn dan ook authentiek en hand gerold. Wij vinden het belangrijk dat onze producten worden gemaakt in eerlijke arbeidsomstandigheden en dus is Green Tree ook een fair trade merk.

 

Natuurlijke wierook

Onze wierook wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten als hout, bloemen en oliën waar vervolgens een hars van wordt gemaakt. Deze hars wordt om een stokje gerold of in de vorm van een kegel.

 

Soorten wierook

Wij ontwikkelen wierook in verschillen vormen en maten. Naast de “basis” vormen in een stokje en een kegel, hebben we ook backflow wierook en wierookkorrels. Vind al onze wierook series net als de Native Soul lijn in ons ruime assortiment.

 

Wierook branden

Bekijk ons assortiment aan wierookbranders om je beleving veiliger en compleet te maken. Vind wierook houders voor wierook in elke vorm, van schaaltjes en plankjes tot aan mysterieuze wierookbrander waterval. Wierook branden zonder houder kan onveilig zijn omdat het stokje om kan vallen of de wierook niet op een vuurvaste oppervlakte staat.

Plaats brandende wierook altijd in een geventileerde ruimte, buiten bereik van kinderen en dieren.