Ontdek een assortiment aan verrassende en inspirerende producten.

 

Wierook

Producten 1-24 van 1590

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 1590

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over wierook

Wierook is een mengsel van verschillende aromatische organische stoffen. Vroeger werd het vooral gebruikt tijdens religieuze taferelen, en vandaag de dag linkt men het vaak nog steeds vaak aan het Hindoeïsme of het Boeddhisme. Maar tijden veranderen, tegenwoordig is het heel normaal om wierook aan te steken, ook als u niet religieus bent. Wierook kan namelijk een positieve invloed hebben op zowel het lichaam en de geest.

Soorten wierook

Gelukkig bestaat er een nagenoeg oneindig pallet aan wierookgeuren: er is voor ieder wel wat wils. Naast verschillende geuren, zijn er ook verschillende vormen en soorten wierook:

Voordelen wierook

Wierook heeft ook duidelijke voordelen voor de mens. De geur van wierook kan zorgen voor ontspanning, daarom werkt wierook goed in combinatie met mediteren en yoga. Het doel van meditatie en yoga, is tot geestelijke rust komen, iets waar wierook voor kan zorgen. Omdat wierook voor relaxatie zorgt, werkt het ook als u moeite heeft met in slaap vallen. Daarnaast ruikt simpelweg lekker, wat goed voor uw humeur is, en daarmee goed voor uw geestelijke gesteldheid.

Bij GreenTreeCandle hebben wij een groot assortiment aan wierook, witte salie en Palo Santo. Zelfs voor iedereen die sceptisch is over de kracht van wierook hebben wij wat in huis. Ook voor handige accessoires zoals wierookbranders en wierookkegels, heeft u bij Greentreecandle voldoende keuze.