HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Tijgeroog met Flower of Life en kristal

Orgoniet Pyramide Tijgeroog met Flower of Life en kristal

Niet op voorraad
€ 28,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Tijgeroog met Flower of Life en kristal

Je plaatst de pyramide naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen

De energie wordt aangetrokken door het organische materiaal van de steen (de giethars) en vervolgens weerkaatst door de anorganische materialen (metaal). Het omzetten naar een zuivere, positieve stroom gebeurd door dit herhaaldelijke proces waarin de energie opnieuw geordend wordt.

De gele tijgeroog is een geschikte steen voor wie zich onrustig voelt en last heeft van stemmingswisselingen. Nervositeit kan gepaard gaan met hyperventilatie of depressiviteit en de gele tijgeroog kan hier een antwoord op zijn. Dit is een veelgebruikte steen om te kalmeren tijdens examens of belangrijke gesprekken.

Specificaties

More Information
SKU4202815532561
Gewicht (kg)0.156000
MateriaalOrgone/Tiger eye
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen6,5 x 6,5 cm
EAN4202815532561
ConditionNew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Tijgeroog met Flower of Life en kristal