Ontdek een assortiment aan verrassende en inspirerende producten.

 

Niet op voorraad
€ 5,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Aartsengel Michael is een belangrijk figuur uit de Joodse Bijbel, het Nieuwe Testament en de Koran. Met name in de Perzische periode was hij populair en werd hij gekroond tot beschermer van de Israëlieten. Vandaar dat hij ook wel ‘de grote vorst’ wordt genoemd. Hij heeft een leidende rol als vertegenwoordiger van JHWH, maar ook als bemiddelaar tussen God en zijn volk. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van Frankincense.

Inhoud 120 geurstokjes. Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.

Green Tree is een van de producenten van handgemaakte wierook en exporteert rechtstreeks vanuit Bangelore (India). Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura. Een mix van natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor onze reeks aan kruidige, frisse, bloemige, houten, poederige of zoete varianten, die het hedendaagse overstijgen. Decoreer je huis nu met goddelijke geuren, welke zijn samengesteld volgens de principes van aromalogie. Dit betreft de studie naar de invloed van de combinatie tussen verschillende bloemen- en plantengeuren op lichaam en geest.

Specificaties

Meer informatie
SKU 8902276020268
Materiaal Hout poeder
Verpakking Per 6
Burn Time 1-2 hours
Brand Green Tree
Goal Cleansing
Smell Wood
Afmetingen 25 x 3 x 9 cm
EAN 8902276020268
Condition New

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review overWierook St. Michael 120st.