Ontdek een assortiment aan verrassende en inspirerende producten.

 

Op voorraad
€ 5,99

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving

Beschrijving

Deze wierook is bedoeld als toewijding aan Saint Antonius. De Heilige Antonius is de beschermheiligen aan wie hulp wordt gevraagd voor het beschermen en terugvinden van verloren voorwerpen en personen. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van Frans lavendel.

Inhoud 120 geurstokjes. Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.

Green Tree is een van de producenten van handgemaakte wierook en exporteert rechtstreeks vanuit Bangelore (India). Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura. Een mix van natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor onze reeks aan kruidige, frisse, bloemige, houten, poederige of zoete varianten, die het hedendaagse overstijgen. 

Specificaties

Meer informatie
SKU 8902276020244
Materiaal Hout poeder
Verpakking Per 6
Burn Time 1-2 hours
Brand Green Tree
Goal Meditation
Afmetingen 25 x 3 x 9 cm
EAN 8902276020244
Condition New

Reviews

Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review overWierook St. Anthony 120st.