HomeWierookWierookstokjesNatuurlijke WierookWierook Mystic Paradise 120st.

Wierook Mystic Paradise 120st.

Niet op voorraad
€ 4,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Wierook Mystic Paradise 120st.

Mystic paradise is een pad vol wilde bosbloemen dat leidt naar de tuin van je dromen. Dit is een ideale wierook om te branden bij visualisatie oefeningen. Ze triggert het verbeeldingsvermogen door de zacht subtiele geur dat jij je waant op een zelfgekozen pad naar het paradijs waar mystieke geheimen worden onthuld. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van Mystic Paradise. Inhoud 120 geurstokjes. Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.

Green Tree is een van de producenten van handgemaakte wierook en exporteert rechtstreeks vanuit Bangelore (India). Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura. Een mix van natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor onze reeks aan kruidige, frisse, bloemige, houten, poederige of zoete varianten, die het hedendaagse overstijgen. Decoreer je huis nu met goddelijke geuren, welke zijn samengesteld volgens de principes van aromal ogie. Dit betreft de studie naar de invloed van de combinatie tussen verschillende bloemen- en plantengeuren op lichaam en geest.

Specificaties

More Information
SKU 8903664100623
Gewicht (kg) 0.312000
Materiaal Incense
Verpakking Per 6
Burn Time 1-2 hours
Merk Green Tree
Goal Meditation
Geur Overig
Afmetingen 9x6x25
EAN 8903664100623
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overWierook Mystic Paradise 120st.

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook