HomeWonenHuisparfum Huisparfum St. Michael 100ml

Huisparfum St. Michael 100ml

Niet op voorraad
€ 9,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Huisparfum St. Michael 100ml

Aartsengel Michael is een belangrijk figuur uit de Joodse Bijbel, het Nieuwe Testament en de Koran. Met name in de Perzische periode was hij populair en werd hij gekroond tot beschermer van de Israëlieten. Vandaar dat hij ook wel ‘de grote vorst’ wordt genoemd. Hij heeft een leidende rol als vertegenwoordiger van JHWH, maar ook als bemiddelaar tussen God en zijn volk. Goed schudden voor gebruik en de geur vervolgens in de lucht sprayen waar ze direct in de atmosfeer opgenomen wordt. De frisse en zuivere elementen waaruit de geuren bestaan verbetert direct de binnenlucht. Je kunt ze bijvoorbeeld in de wachtkamer spuiten, of in de gang waar schoenen staan. Op deze manier kun je snel je spirituele geurbeleving creëren die tevens je energie en je goede humeur stimuleert. Tip: spray een aantal keer op een koude radiator of lamp, zodat de slapende geur subtiel vrijkomt bij opwarming.

Om snel een positieve gloed te geven aan een bepaalde ruimte kun je het best inspelen op de kracht van geursensitiviteit. De verschillende sprays van Green Tree hebben gedurende ca. 45 min een zeer krachtig effect op je beleving van de sfeer, zowel op bewust als op onbewust niveau. Juist omdat het een roomspray is kun je de geur direct verspreiden daar waar jij het nodig vindt.

Specificaties

More Information
SKU 5055280606157
Gewicht (kg) 0.300000
Materiaal oil and water
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Geur Overig
Afmetingen 4cm
EAN 5055280606157
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overHuisparfum St. Michael 100ml

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook