HomeOrgoniet & EdelstenenBollen/HartenOrgoniet Hart Amethist met Koperen Spiraal

Orgoniet Hart Amethist met Koperen Spiraal

Niet op voorraad
€ 14,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Hart Amethist met Koperen Spiraal

Met deze hartvormige orgonite met amethist reinig je de omgeving van negatieve stimuli door het te transformeren in een voor ons heilzame kracht. De steen van loslaten. Dit is een van de meest bekende edelstenen die erg populair is om te gebruiken bi meditaties. Amethist wordt gebruikt bij rouw, heimwee, verdriet maar ook bij migraine. Ze helpt je te zien wat er wel en niet toe doet waardoor je wilskrachtig je eigen negatieve patronen kunt doorbreken. Ze wordt dichtbij het hoofd gedragen om slapeloosheid tegen te gaan evenals verkramping van de nek en schouders.

Je plaatst deze juweeltjes naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen. Anderen gebruiken de orgone massage-steen om fysiek pijnlijke plekken te ontdoen van giftige stoffen.

Specificaties

More Information
SKU 8900000080298
Gewicht (kg) 0.070000
Materiaal Orgone
Verpakking Per Piece
Merk Other Brands
Afmetingen 3x1x3
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Hart Amethist met Koperen Spiraal

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook