HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Zwarte Tourmalijn met Metatron

Orgoniet Pyramide Zwarte Tourmalijn met Metatron

Niet op voorraad
€ 28,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Zwarte Tourmalijn met Metatron

Met haar reinigende werking zet zij negatieve gedachtes om in positieve energie. Je aura wordt op deze manier gereinigd en in balans gebracht. De zwarte toermalijn staat evenals orgoniet bovendien bekend om de bescherming die het biedt tegen radioactieve stralingen die dwars door onze lichaamscellen schijnen en deze beschadigen.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze is prachtig vervuld met Black Toermalijn en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. De pyramide is versierd met de kubus van aartsengel Metatron. Dit is een geometrisch patroon die vanuit de Bloem des Levens is opgebouwd en een belangrijke rol speelt in de nieuwe Etherfysica. Je kunt je chakra’s reinigen met behulp van deze kubus. Metatron opent de poorten naar andere staten van bewustzijn en andere dimensies. Metatron is pure liefde en populairder dan ooit omdat hij zich ontfermd over nieuwetijds kinderen in hun hoog sensitiviteit.

Specificaties

More Information
SKU 4202815532691
Gewicht (kg) 0.156000
Materiaal Orgone/Black Tourmaline
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 6,5x6,5cm
Condition new

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Zwarte Tourmalijn met Metatron

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook