HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Piriet met Flower of Life (40-45mm)

Orgoniet Pyramide Piriet met Flower of Life (40-45mm)

Niet op voorraad
€ 16,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Piriet met Flower of Life (40-45mm)

Met haar gouden gloed wordt Piriet ook wel het Goud der Dwazen genoemd. Het is een zeer aardende steen die zelfreflexie mogelijk maakt. Piriet is van grote invloed op de 1e chakra en daarmee dus op je basis en veiligheidsgevoel. Ze geeft namelijk zelfkennis en vergroot daarmee het zelfvertrouwen. Het geeft inzicht in situaties, haalt verdrongen herinneringen naar boven en geeft je op die manier de kans om zaken goed te verwerken waardoor je patronen kunt doorbreken.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze pyramide is prachtig vervuld met Piriet en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. In de pyramide is een flower of life verwerkt. De heilige geometrie van de Flower of life is in verschillende esoterische stromingen terug te vinden. Het is een krachtig spiritueel symbool vol mathematica. Zij is met haar 19 cirkels op dit moment bekend vanwege haar gebruik binnen de New Age-beweging en vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn. Dit praktische decoratiestuk heeft een grootte van 40 mm.

Specificaties

More Information
SKU 4202815532820
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Orgone/Pyrite
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 40-45mm
Condition new

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Piriet met Flower of Life (40-45mm)

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook