HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Lapis lazuli met metalen flower of life en kristal punt

Orgoniet Pyramide Lapis lazuli met metalen flower of life en kristal punt

Niet op voorraad
€ 28,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Lapis lazuli met metalen flower of life en kristal punt

De kobaltblauwe kleur (5e en 6e chakra) van lapis, verklapt de spirituele vibraties van deze edelsteen. Het maakt integriteit mogelijk door je te helpen om open en eerlijk te communiceren. Ze ondersteunt je om je innerlijke waarheid te vinden en jezelf te kunnen zijn. Dit brengt verlichting en rust. Ze helpt namelijk om je mening te uiten en emoties op een gezonde manier te laten zien om je vriendschappen en relatie te bevorderen. Op fysiek gebied is deze steen zeer effectief tegen klachten die zijn ontstaan door het onderdrukken van emoties, zoals hoofdpijn, keelpijn en misselijkheid.
De doorzichtige Bergkristal heeft een sterke geneeskrachtige werking en is bij uitstek geschikt voor energetisch en helingswerk. Ze beschermt je aura tegen stralingen en schoont de chakra’s op zodat deze hun balans weer vinden. Bergkristal is een van de meest neutrale en zuivere steen en helpt daarom ook een onpartijdige neutrale houding aan te nemen. Zij maakt een ideale combinatie met orgoniet, daar zij energie absorbeert, reguleert en weer afgeeft.

Specificaties

More Information
SKU 4202815532554
Gewicht (kg) 0.156000
Materiaal Orgone/Lapis Lazuli
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 6,5x6,5cm
Condition new

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Lapis lazuli met metalen flower of life en kristal punt

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook