HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Chrysocolla met Flower of Life (40-45mm)

Orgoniet Pyramide Chrysocolla met Flower of Life (40-45mm)

Niet op voorraad
€ 16,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Chrysocolla met Flower of Life (40-45mm)

Chrysocolla is gericht op de keelchakra, maar doet het ook erg goed op het voorhoofd. Ze komt voor in tinten blauw, groen en turqoise. Ze werkt rustgevend door het opschonen van de chakra’s. Dit verheldert de geest en maakt creatief. Chrysocolla helpt bij zelfexpressie, waardoor de communicatie met andere verbetert. Om die rede wordt het vaak in huis gelegd als vredesteen. Fysiek werkt het verkoelend en balancerend. Het is een goed middel tegen verkramping en wordt gebruikt om het lichaam te doen ontgiften. Ze kan schuldgevoelens helpen wegnemen en stimuleert de waarheid boven tafel te krijgen.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze pyramide is prachtig vervuld met chrysocolla en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. In de pyramide is een flower of life verwerkt. De heilige geometrie van de Flower of life is in verschillende esoterische stromingen terug te vinden. Het is een krachtig spiritueel symbool vol mathematica. Zij is met haar 19 cirkels op dit moment bekend vanwege haar gebruik binnen de New Age-beweging en vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn. Dit praktische decoratiestuk heeft een grootte van 40 mm.

Specificaties

More Information
SKU 4202815532868
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Orgone/Chrysocolla
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 40-45mm
Condition new

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Chrysocolla met Flower of Life (40-45mm)

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook