HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Blauwe Topaas met Flower of Life (40-45mm)

Orgoniet Pyramide Blauwe Topaas met Flower of Life (40-45mm)

Niet op voorraad
€ 16,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Blauwe Topaas met Flower of Life (40-45mm)

De prachtige helderblauwe kleur (Royal Blue) van de pyramide   hebben we te danken aan de edelsteen Blauwe Topaas. Topaas is de steen van   communicatie en focus en daarvoor een populaire steen tijdens studie en   examens. Ze bevordert de vlotte doorstroom van de 5e chakra   (keel): die van zelfexpressie en formulering doordat zij creativiteit   versterkt. Een gunstig gevolg hiervan is dat het contact met je Hogere Zelf,   je intuïtie herstelt, waardoor het gemakkelijker wordt, te leven naar je   eigen waarden en ideeën. Ook ondersteunt deze edelsteen je stofwisseling en   het verteringsstelsel in haar functie. Omdat ze helpt vergeven en loslaten   werkt ze bloeddruk verlagend en kalmeert bij stress-gerelateerde klachten die   normaal doorwerken op je zenuwstelsel.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt   haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is   ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze   pyramide is prachtig vervuld met Blauwe Topaas en verschillende vormen en   kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. In de pyramide is een flower of   life verwerkt. De heilige geometrie van   de Flower of life is in verschillende esoterische stromingen terug te vinden.   Het is een krachtig spiritueel symbool vol mathematica. Zij is met haar 19   cirkels op dit moment bekend vanwege haar gebruik binnen de New Age-beweging   en vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn. Dit praktische decoratiestuk   heeft een grootte van 40 mm.

Specificaties

More Information
SKU 4202815532905
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Orgone/Blue topaz
Verpakking Per Piece
Afmetingen 40-45mm
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Blauwe Topaas met Flower of Life (40-45mm)

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook