HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Baby Pyramide Bergkristal XS

Orgoniet Baby Pyramide Bergkristal XS

Niet op voorraad
€ 7,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Baby Pyramide Bergkristal XS

Je plaatst de pyramide naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen

De energie wordt aangetrokken door het organische materiaal van de steen (de giethars) en vervolgens weerkaatst door de anorganische materialen (metaal). Het omzetten naar een zuivere, positieve stroom gebeurd door dit herhaaldelijke proces waarin de energie opnieuw geordend wordt.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze pyramide is prachtig vervuld met Kristal en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. Deze baby pyramiden zijn praktische decoratiestukken van 40 mm per stuk. Let op: ze worden per stuk verkocht en dus niet als set zoals op de foto.

De doorzichtige Bergkristal heeft een sterke geneeskrachtige werking en is bij uitstek geschikt voor energetisch en helingswerk. Ze beschermt je aura tegen stralingen en schoont de chakra’s op zodat deze hun balans weer vinden. Bergkristal is een van de meest neutrale en zuivere steen en helpt daarom ook een onpartijdige neutrale houding aan te nemen. Zij maakt een ideale combinatie met orgoniet, daar zij energie absorbeert, reguleert en weer afgeeft.

Specificaties

More Information
SKU 4202815532745
Gewicht (kg) 0.010000
Materiaal Orgone/Crystal Quartz
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 25-30mm
Condition new

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Baby Pyramide Bergkristal XS

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook