HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Epidoot met Flower of Life

Orgoniet Pyramide Epidoot met Flower of Life

Niet op voorraad
€ 38,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Epidoot met Flower of Life

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze pyramide is prachtig vervuld met Epidoot en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. In de pyramide is een flower of life verwerkt. De heilige geometrie van de Flower of life is in verschillende esoterische stromingen terug te vinden. Het is een krachtig spiritueel symbool vol mathematica. Zij is met haar 19 cirkels op dit moment bekend vanwege haar gebruik binnen de New Age-beweging en vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn. Deze olijfgroene steen van positiviteit is bedoeld voor een ieder die emotionele tegenslagen te verwerken heeft of een neerwaartse spiraal moet doorbreken. Het helpt je het oude los te laten. Ze troost, maar geeft tegelijk kracht voor het nieuwe. Epidoot bekrachtigd de hartchakra tevens in haar functie als geleider van compassie. Op die manier helpt zij emotionele trauma’s uit het verleden te overkomen en versterkt zij de eigenwaarden. Epidoot is een fijne behulpzame steen die ondersteunt bij uitputting en overbelasting die het gevolg zijn van negatieve ervaringen en alledaagse drukte.

Je plaatst de pyramide naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapeloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen

Specificaties

More Information
SKU 8900000060726
Gewicht (kg) 0.110000
Materiaal Orgoniet
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 7 x 7 x 6 cm
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Epidoot met Flower of Life

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook