HomeWonenKoffiekopjes & MokkenKoffiemok Maangodin
Niet op voorraad
€ 9,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Koffiemok Maangodin

Ze zijn van stevig keramisch aardewerk en daardoor slijtvast en hittebestendig. Met haar religieuze en spirituele opdruk is deze mok een praktisch en tegelijk een veelzeggend item. De mok is namelijk gedecoreerd met de keltische maandgodin: De innerlijke vrouwelijke kracht wordt hierdoor gestimuleerd in zowel mannen als vrouwen.

Waar de een het koffie of thee moment verheft tot moment van bezinning, wijdt de ander er een gehele ceremonie aan. Hoe dan ook, het drinken van een kopje warm met de volle aandacht is inmiddels een vorm van spirituele expressie geworden. Het doel is de geest te bevrijden van alles wat hem belast en verzwaart. Dergelijke ceremonies maken een krachtig ritueel van dit moment van drinken en de kop waaruit je drinkt heeft hierin haar eigen magische verhaal. Wij hebben besloten in die sfeer te blijven met ons design. Het herinnert je eraan wat jij belangrijk vind en wat je nodig hebt: goed voor jezelf zorgen, door het nemen van voldoende vocht en het inlassen van reflexiemomenten. Op die manier bevorder je, je doorstroom van energie en kom je in je kracht.

Specificaties

More Information
SKU 8900000900367
Gewicht (kg) 0.311000
Materiaal Ceramic
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Goal Yoga
Afmetingen 10cm
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overKoffiemok Maangodin

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook