HomeWonenTextielTassenKatoenen Draagtas Om Lotus

Katoenen Draagtas Om Lotus

Niet op voorraad
€ 9,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Katoenen Draagtas Om Lotus

Deze met de hand afgewerkte katoenen tas is doordrongen van nachtelijke kleuren. De randen zijn gesierd met Oosterse patronen en lotussen en in het midden prijkt een grote geopende lotus met het hindoe-symbool OHM (AUM/OM): de vibratie der schepping. Het is de goddelijke oerklank waaruit het al is ontstaan. De lotus is een spirituele bloem die haar wortels heeft in de modder en door het water omhoog klimt, waar zij zich aan het oppervlak opent. Tezamen vormt het een bloemig stijlvol geheel.

Katoenen tassen zijn in vele opzichten erg praktisch: ze zijn goedkoop, duurzaam geproduceerd en recyclebaar en makkelijk wasbaar. Daarnaast zijn ze geschikt voor allerlei soorten opdrukken, variërend van plaatjes tot teksten. Dat maakt ze op dit moment een erg populaire accessoires onder de (milieu)bewuste generatie. Green Tree heeft een collectie spirituele katoenen tassen van hoogwaardige kwaliteit textiel.

Specificaties

More Information
SKU 8900000590209
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Cotton
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 45x40x5
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overKatoenen Draagtas Om Lotus

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook