HomeWonenTextielTassenKatoenen Draagtas Hand Of Fatima

Katoenen Draagtas Hand Of Fatima

Niet op voorraad
€ 9,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Katoenen Draagtas Hand Of Fatima

Deze handzame katoenen tas heeft haar diepte te danken aan de vele kleurtinten blauw. Het textiel is van hoogwaardige kwaliteit en afgewerkt met de hand. Op het midden prijkt het beschermende amulet, de hand van Fatima, ook wel bekend als de hand van Hamsa. Hoewel de hand ook voorkomt in het jodendom als de Hand van Maria en verwijst naar de 5 boeken van de Thora, is het met name een islamitisch symbool. Fatima verwijst naar de oudste dochter van de profeet: Fatima Zahra. De vijf vingers zouden verwijzen naar de vijf zuilen, de vijf verplichtingen van het geloof: 5x per dag bidden, het geven van aalmoezen, geloofsbelijdenis, vasten tijdens de ramadan en het maken van een pelgrimstocht eens in je leven.

Katoenen tassen zijn in vele opzichten erg praktisch: ze zijn goedkoop, duurzaam geproduceerd en recyclebaar en makkelijk wasbaar. Daarnaast zijn ze geschikt voor allerlei soorten opdrukken, variërend van plaatjes tot teksten. Dat maakt ze op dit moment een erg populaire accessoires onder de (milieu)bewuste generatie. Green Tree heeft een collectie spirituele katoenen tassen van hoogwaardige kwaliteit textiel.

Specificaties

More Information
SKU 8900000590155
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Cotton
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 45x40x5
EAN 8900000590155
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overKatoenen Draagtas Hand Of Fatima

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook