HomeWonenTextielTassenKatoenen Draagtas Dreamcather

Katoenen Draagtas Dreamcather

Niet op voorraad
€ 9,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Katoenen Draagtas Dreamcather

Deze prachtige Tote Bags in de stijl van Native Americans dankt zijn diepte aan de vele tinten blauw, bruin en wit. Het textiel is van hoge kwaliteit en met de hand afgewerkt. Op het midden bevindt zich een dromenvanger, met op de onderste en bovenste muurtekeningen die herkenbaar zijn als die van de inboorlingen. Het maakt een kleurrijk geheel en werkt als een interieuraccessoire als een echte eyecatcher. Bovendien is het gebruik van kleur volledig in lijn met de stijl van de huidige hippietrends.

Katoenen tassen zijn op vele manieren erg praktisch: ze zijn goedkoop, duurzaam geproduceerd en recyclebaar en gemakkelijk afwasbaar. Bovendien zijn ze geschikt voor allerlei soorten afdrukken, variërend van foto's tot teksten. Dat maakt ze op dit moment een zeer populair accessoire onder de (milieu) bewuste generatie. Green Tree heeft een verzameling spirituele katoenen tassen van hoogwaardig textiel.

Specificaties

More Information
SKU 8900000590148
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Cotton
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 45x40x5
EAN 8900000590148
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overKatoenen Draagtas Dreamcather

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook