HomeWonenTextielTassenKatoenen Draagtas Chakra Lotus

Katoenen Draagtas Chakra Lotus

Niet op voorraad
€ 9,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Katoenen Draagtas Chakra Lotus

Dit hoogwaardige textiel waaruit de tas is ontstaan, is overgoten met de felle regenboogkleuren van de 7 chakra’s. Ook zijn de symbolen van de chakra’s zelf te vinden boven en onder een enorme geopende lotus. De lotus is een spirituele bloem die haar wortels heeft in de modder en door het water omhoog klimt, waar zij zich aan het oppervlak opent. Chakra’s zijn de energiecentra in het fysieke en spirituele menselijk lichaam. Deze bevinden zich opeenvolgend vanaf je stuitje (1), in het bekken vlak onder de navel (2), de zonnevlecht onder het borstbeen (3), in je borst bij het hart (4), in je keel (5), tussen de wenkbrauwen (6) en boven de kruin (7). Deze energiepunten vervullen elk een belangrijke rol in het lichaam en zijn dus verantwoordelijk voor het welzijn ervan. Ze beïnvloeden lichaamsfuncties en emoties. Blokkades binnen deze energiecentra kunnen de vrije stroom verstoren en zo ook de functies binnen je fysieke en spirituele lichaam. Actief aan de slag met het opheffen van die blokkades is dus van essentieel belang voor je welzijn

Katoenen tassen zijn in vele opzichten erg praktisch: ze zijn goedkoop, duurzaam geproduceerd en recyclebaar en makkelijk wasbaar. Daarnaast zijn ze geschikt voor allerlei soorten opdrukken, variërend van plaatjes tot teksten. Dat maakt ze op dit moment een erg populaire accessoires onder de (milieu)bewuste generatie. Green Tree heeft een collectie spirituele katoenen tassen van hoogwaardige kwaliteit textiel.

Specificaties

More Information
SKU 8900000590179
Gewicht (kg) 0.080000
Materiaal Cotton
Verpakking Per Piece
Merk Green Tree
Afmetingen 45x40x5
EAN 8900000590179
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overKatoenen Draagtas Chakra Lotus

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook