€ 31,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Meditatiekussens zijn bedoeld om het zitvlak te ondersteunen tijdens zittende meditaties. Yoga is van oorsprong bedoeld om het lichaam los en soepel te maken voordat je aan een meditatieve zit begint. Op die manier is de kans op lichamelijke ongemakken, zoals kramp of slapende ledenmaten, tijdens het stilzitten het kleinst. Omdat we hier niet altijd tijd voor hebben of om het lijf wat extra te ondersteunen, is de meditatiekussen ontwikkelt.

Een mooi meditatie- yogakussen gemaakt van een 100% katoen. Het aparte binnen kussen is gevuld met gezuiverd boekweitkaf wat zorgt voor een stevige en soepele zit. De buitenhoes heeft een handvat en een verborgen ritssluiting aan de zijkant. De afmeting van dit meditatiekussen is ongeveer 17 cm hoog en de breedte is 36cm.

Ze is fel geel gekleurd en gedecoreerd met het hindoeïstische Manipura – symbool, ook wel bekend als de 3e chakra. Dit is de chakra waar je energie wordt opgeslagen, je core. Het is gefocust op jezelf om een zelfverzekerde en doelgerichte houding aan te kunnen nemen.
Je kunt de kussen/poef nu eenvoudig bestellen via deze online store.