HomeAromabranderGeurolieGreen Tree Geurolie Angel Healing 10ml

Green Tree Geurolie Angel Healing 10ml

Niet op voorraad
€ 22,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar info@greentreecandle.com of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Green Tree Geurolie Angel Healing 10ml

Een populaire geur voor wie aan energetische werk doet. Het geeft je als behandelaar de goede energieën die je nodig hebt om te genezen en je negatieve impulsen te weren. De aroma die zij afgeeft werkt zeer ondersteunend tijdens therapeutische en healing sessies. Een heerlijke geur die helpt oud zeer te smelten en je aura te herstellen. Vul de aromabrander met water en voeg ongeveer max. 3-5 druppels van de geurolie toe. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water verwarmd en verdampt zal de aromatische geur opstijgen.

Geur draagt bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb je al een mooie aromabrander? Dan is het tijd om je favorieten te kiezen uit de heerlijke geuroliën van Green Tree. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe inniger de beleving van het moment ervaren wordt. Deze geurolie van 10 ml is speciaal bedoeld om te gebruiken in een aromabrander en dus niet als massageolie.

Specificaties

More Information
SKU 8902276202749
Gewicht (kg) 0.001000
Verpakking Per 12
Merk Green Tree
Goal Meditation
EAN 8902276202749
Condition New

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overGreen Tree Geurolie Angel Healing 10ml

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook