HomeAromabranderGeurzout Geurzout Delightful Jasmine 180gr.

Geurzout Delightful Jasmine 180gr.

Niet op voorraad
€ 6,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Geurzout Delightful Jasmine 180gr.

Jasmijn is een onmiskenbare geur die bekend staat om haar rustgevende werking omdat zij vergetelheid schenkt en optimistisch maakt. Ze wordt gezien als kalmerend en stimulerend. Deze aroma brengt je de milde bloemengeur die vaak wordt gebruikt om een erotische stemming te creëren en vertrouwensbanden te versterken. Vul de aromabrander met 1/2 theelepels geurzout. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het zeezout verwarmd raakt zal de aromatische geur opstijgen.

Geur draagt bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb je al een mooie aromabrander? Dan is het tijd om je favorieten te kiezen uit de heerlijke geurzout van Green Tree. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe inniger de beleving van het moment ervaren wordt. Deze zeezout is bedoeld om te gebruiken in een aromabrander. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvindt in de geur Jasmijn.

Specificaties

More Information
SKU5060116877441
Gewicht (kg)0.239000
MateriaalSea Salt
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
GoalAromatherapy
GeurBloemig
AfmetingenH 10 x D 4
EAN5060116877441
ConditionNew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overGeurzout Delightful Jasmine 180gr.