HomeYoga & meditatieMeditatieMeditatiekussensMeditatiekussen rood 36x17cm

Meditatiekussen rood 36x17cm

Niet op voorraad
€ 30,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Meditatiekussen rood 36x17cm

Meditatiekussens zijn bedoeld om het zitvlak te ondersteunen tijdens zittende meditaties. Yoga is van oorsprong bedoeld om het lichaam los en soepel te maken voordat je aan een meditatieve zit begint. Op die manier is de kans op lichamelijke ongemakken, zoals kramp of slapende ledenmaten, tijdens het stilzitten het kleinst. Omdat we hier niet altijd tijd voor hebben of om het lijf wat extra te ondersteunen, is de meditatiekussen ontwikkelt. Een mooi meditatie- yogakussen gemaakt van een 100% katoen. Het aparte binnen kussen is gevuld met gezuiverd boekweitkaf wat zorgt voor een stevige en soepele zit. De buitenhoes heeft een handvat en een verborgen ritssluiting aan de zijkant. De afmeting van dit meditatiekussen is ongeveer 17 cm hoog en de breedte is 36cm. Ze is rood gekleurd. Je kunt de kussen/poef nu eenvoudig bestellen via deze online store.

Meditatie is onderdeel van een mindful-levensstijl waarin men binnen en buiten religie zijn spiritualiteit ontwikkelt. De kern van meditatie is om je met lichaam en geest in het hier en nu te bevinden. Je brengt jezelf in een bewustzijnstoestand waarbij je met je aandacht volledig gefocust bent op iets in het hier en nu. Je adem is daarbij een veelgebruikt anker omdat je deze altijd en overal bij je draagt. Het doel van meditatie kan zijn je lichaam te ontspannen of je geest leeg te maken van gedachten en simpelweg ‘te zijn’. Naast je adem, kun je je focus ook verleggen naar een visualisatie of iets buiten jezelf zoals een vlam van een waxinelichtje, een mantra of een beeld. Wat werkt verschilt per persoon. Meditatie is een vorm van aandachtigheid die om een zekere mate van concentratie vraagt, welke je simpelweg kunt versterken door dagelijks te oefenen. Meditaties kunnen lopend, zittend of liggend uitgevoerd worden.

Specificaties

More Information
SKU8901472583690
Gewicht (kg)0.001000
MateriaalCotton
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen37 x 37 x 13.5 cm
EAN8901472583690
ConditionNew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overMeditatiekussen rood 36x17cm