HomeWierookWierookstokjesWierookWierook Smudge Stick 120st.

Wierook Smudge Stick 120st.

Niet op voorraad
€ 4,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Wierook Smudge Stick 120st.

Smudge sticks zijn bedoeld voor het zuiveren van je geest. worden gebruikt voor zuiveringsrituelen en zijn populair binnen Indianen-stammen uit Amerika, waar ze al eeuwen een traditie zijn. Niet alleen wordt het huis en de omgeving daar gereinigd, ook het lichaam en de geest worden vrijgemaakt van negatieve energieën en ziektes. De meeste salie heeft een indringende kruidige geur. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat 94% van het aantal bacteriën in de kamer is afgebroken na het branden van deze kruid. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van Smudge Stick. Inhoud 120 geurstokjes.

Green Tree is een van de producenten van handgemaakte wierook en exporteert rechtstreeks vanuit Bangelore (India). Wierook wordt al duizenden jaren gebruikt in delen van Azië voor meditatie, als reinigings- of ochtendritueel, voor het markeren van een gebeurtenis of het creëren van een goddelijke of frisse aura. Een mix van natuurlijke ingrediënten zijn de basis voor onze reeks aan kruidige, frisse, bloemige, houten, poederige of zoete varianten, die het hedendaagse overstijgen. Decoreer je huis nu met goddelijke geuren, welke zijn samengesteld volgens de principes van aromalogie. Dit betreft de studie naar de invloed van de combinatie tussen verschillende bloemen- en plantengeuren op lichaam en geest.

Specificaties

More Information
SKU8901751413380
Gewicht (kg)0.258000
MateriaalHout poeder
VerpakkingPer 6
Burn Time1-2 hours
MerkGreen Tree
GeurOverig
Afmetingen9x6x25
EAN8901751413380
ConditionNew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overWierook Smudge Stick 120st.