HomeWonenHuisparfum Huisparfum Palo Santo 100ml

Huisparfum Palo Santo 100ml

Niet op voorraad
€ 9,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Huisparfum Palo Santo 100ml

Er zijn maar weinig mensen die Palo Santo geen aangename geur vinden. Dit heilige hout, is afkomstig uit gebieden van Zuid Amerika en heeft een rijke spirituele geur. Ze staat bekend om de zoete ‘’heilige’’ aroma die vrijkomt wanneer het wordt gebrand. Palo Santo wordt gebruikt om te smudgen, ook wel: voor zuiveringsdoeleinde voor je huis en/of lichaam van negatieve energie. Om die reden staat ze bovendien bekend om haar grenzeloze heilzaamheid. Goed schudden voor gebruik en de geur vervolgens in de lucht sprayen waar ze direct in de atmosfeer opgenomen wordt. De frisse en zuivere elementen waaruit de geuren bestaan verbetert direct de binnenlucht. Je kunt ze bijvoorbeeld in de wachtkamer spuiten, of in de gang waar schoenen staan. Op deze manier kun je snel je spirituele geurbeleving creëren die tevens je energie en je goede humeur stimuleert. Tip: spray een aantal keer op een koude radiator of lamp, zodat de slapende geur subtiel vrijkomt bij opwarming.

Om snel een positieve gloed te geven aan een bepaalde ruimte kun je het best inspelen op de kracht van geursensitiviteit. De verschillende sprays van Green Tree hebben gedurende ca. 45 min een zeer krachtig effect op je beleving van de sfeer, zowel op bewust als op onbewust niveau. Juist omdat het een roomspray is kun je de geur direct verspreiden daar waar jij het nodig vindt.

Specificaties

More Information
SKU890366419980
Gewicht (kg)0.300000
Materiaaloil and water
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
GoalCleansing
GeurHout
Afmetingen16,5 x 5 x 5 cm
EAN890366419980
ConditionNew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overHuisparfum Palo Santo 100ml