HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Roze Kwarts met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)

Orgoniet Pyramide Roze Kwarts met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)

Niet op voorraad
€ 16,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Roze Kwarts met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)

Je plaatst de pyramide naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen

De energie wordt aangetrokken door het organische materiaal van de steen (de giethars) en vervolgens weerkaatst door de anorganische materialen (metaal). Het omzetten naar een zuivere, positieve stroom gebeurd door dit herhaaldelijke proces waarin de energie opnieuw geordend wordt.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze pyramide is prachtig vervuld met Kristal en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels

Roze kwarts is de steen van de liefde. Zelfliefde, maar ook compassie en bevordert daarmee acceptatie, vergeving en tolerantie. Dit wordt met name gebruikt door personen met een kort lontje: het helpt boosheid in toom te houden en om te gaan met stressvolle situaties. Het heeft om die reden ook een gunstige werking op de hart- en bloedvaten.

Specificaties

More Information
SKU4202815532783
Gewicht (kg)0.080000
MateriaalOrgone/Rose Quartz
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen40-45mm
Conditionnew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Roze Kwarts met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)