HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide Amethist met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)

Orgoniet Pyramide Amethist met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)

Niet op voorraad
€ 16,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide Amethist met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)

De diepe spiritueel paarse kleur van deze orgonite pyramide hebben we te danken aan amethist: de steen van loslaten. Dit is een van de meest bekende edelstenen die erg populair is om te gebruiken bij meditaties. Amethist wordt gebruikt bij rouw, heimwee, verdriet maar ook bij migraine. Ze helpt je te zien wat er wel en niet toe doet waardoor je wilskrachtig je eigen negatieve patronen kunt doorbreken. Ze wordt dichtbij het hoofd bewaard om slapeloosheid tegen te gaan evenals verkramping van de nek en schouders.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze is prachtig vervuld met amethist en verschillende vormen en kleuren metaal en koper en goudkleurige vezels.  Deze orgonite is bovendien voorzien van Reiki symbool. Reiki is van oorsprong een Japanse therapie gericht op het helend vermogen van het lichaam aan de hand van universele energie. Deze energie-transformerende Pyramide is exact wat je nodig hebt voor een goede ondersteuning tijdens reiki-sessies.

Specificaties

More Information
SKU4202815532806
Gewicht (kg)0.080000
MateriaalOrgone/Amethyst
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen40-45mm
Conditionnew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide Amethist met Reiki symbool & Spiraal (40-45mm)