HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Pyramide 7 chakra's met reiki symbool XL

Orgoniet Pyramide 7 chakra's met reiki symbool XL

Niet op voorraad
€ 199,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Pyramide 7 chakra's met reiki symbool XL

De pyramide is van binnen gevuld met 7 lagen gekleurde steentjes, respectievelijk de chakra kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en paars. Chakra’s zijn de energiecentra in het fysieke en spirituele menselijk lichaam. Deze bevinden zich opeenvolgend vanaf je stuitje (1), in het bekken vlak onder de navel (2), de zonnevlecht onder het borstbeen (3), in je borst bij het hart (4), in je keel (5), tussen de wenkbrauwen (6) en boven de kruin (7). Deze energiepunten vervullen elk een belangrijke rol in het lichaam en zijn dus verantwoordelijk voor het welzijn ervan. Ze beïnvloeden lichaamsfuncties en emoties. Blokkades binnen deze energiecentra kunnen de vrije stroom verstoren en zo ook de functies binnen je fysieke en spirituele lichaam. Actief aan de slag met het opheffen van die blokkades is dus van essentieel belang voor je welzijn. 

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Deze orgonite is bovendien voorzien van Reiki symbool en een koperen spiraal. Reiki is van oorsprong een Japanse therapie gericht op het helend vermogen van het lichaam aan de hand van universele energie. Deze energie-transformerende Pyramide is exact wat je nodig hebt voor een goede ondersteuning tijdens reiki-sessies. Dit praktische decoratiestuk heeft een grootte van maar liefst 12-14 cm.

Specificaties

More Information
SKU4202815532707
Gewicht (kg)0.156000
MateriaalOrgone
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen14x12
Conditionnew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Pyramide 7 chakra's met reiki symbool XL