HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Baby Pyramide Zwarte Tourmalijn XS

Orgoniet Baby Pyramide Zwarte Tourmalijn XS

Niet op voorraad
€ 7,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Baby Pyramide Zwarte Tourmalijn XS

Je plaatst de pyramide naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen

De energie wordt aangetrokken door het organische materiaal van de steen (de giethars) en vervolgens weerkaatst door de anorganische materialen (metaal). Het omzetten naar een zuivere, positieve stroom gebeurd door dit herhaaldelijke proces waarin de energie opnieuw geordend wordt.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze is prachtig vervuld met Black Toermalijn en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels.

Met haar reinigende werking zet zij negatieve gedachtes om in positieve energie. Je aura wordt op deze manier gereinigd en in balans gebracht. De zwarte toermalijn staat evenals orgoniet bovendien bekend om de bescherming die het biedt tegen radioactieve stralingen die dwars door onze lichaamscellen schijnen en deze beschadigen.

Specificaties

More Information
SKU4202815532721
Gewicht (kg)0.010000
MateriaalOrgone/Black tourmaline
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen25-30mm
Conditionnew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Baby Pyramide Zwarte Tourmalijn XS