HomeOrgoniet & EdelstenenPyramidenOrgoniet Baby Pyramide Roze Kwarts XS

Orgoniet Baby Pyramide Roze Kwarts XS

Niet op voorraad
€ 7,49

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Orgoniet Baby Pyramide Roze Kwarts XS

Je plaatst de pyramide naast het apparatuur die de schadelijke stralingen afgeven om op die manier de etherische energie te balanceren. Velen hebben baat bij orgone energie voor het bestrijden van slapenloosheid en nachtmerries door de orgonite pyramide naast/boven het bed te plaatsen

De energie wordt aangetrokken door het organische materiaal van de steen (de giethars) en vervolgens weerkaatst door de anorganische materialen (metaal). Het omzetten naar een zuivere, positieve stroom gebeurd door dit herhaaldelijke proces waarin de energie opnieuw geordend wordt.

De vorm van de pyramide met haar hoeken en punten maakt haar uiterst geschikt voor het aantrekken en afvoeren van energie. Zij is ontworpen naar de Indiase wetenschap van de architectuur (Vastu). Deze pyramide is prachtig vervuld met Kristal en verschillende vormen en kleuren metaal, koper en goudkleurige vezels. Deze baby pyramiden zijn praktische decoratiestukken van 40 mm per stuk. Let op: ze worden per stuk verkocht en dus niet als set zoals op de foto.

Roze kwarts is de steen van de liefde. Zelfliefde, maar ook compassie en bevordert daarmee acceptatie, vergeving en tolerantie. Dit wordt met name gebruikt door personen met een kort lontje: het helpt boosheid in toom te houden en om te gaan met stressvolle situaties. Het heeft om die reden ook een gunstige werking op de hart- en bloedvaten.

Specificaties

More Information
SKU4202815532738
Gewicht (kg)0.010000
MateriaalOrgone/Rose Quartz
VerpakkingPer Piece
MerkGreen Tree
Afmetingen25-30mm
Conditionnew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overOrgoniet Baby Pyramide Roze Kwarts XS