HomeAromabranderGeurolieGreen Tree Geurolie Flower Of Life 10ml

Green Tree Geurolie Flower Of Life 10ml

Niet op voorraad
€ 22,99

Dit product is op dit moment niet leverbaar. Meer informatie over de voorraad status? Mail naar [email protected] of bel 010-4518186.

 

Beschrijving

Green Tree Geurolie Flower Of Life 10ml

De geur is te omschrijven als mystiek. De heilige geometrie van de Flower of life: het is een symbool dat in verschillende esoterische stromingen terug te vinden is. Het is een krachtig spiritueel symbool vol mathematica. Zij is met haar 19 cirkels op dit moment bekend vanwege haar gebruik binnen de New Age-beweging. Ze vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn. Vul de aromabrander met water en voeg ongeveer max. 5 druppels van de geurolie toe. Steek het waxinelichtje aan en plaats deze onder de aromahouder. Zodra het water verwarmd en verdampt zal de aromatische geur opstijgen.

Geur draagt bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart. Heb je al een mooie aromabrander? Dan is het tijd om je favorieten te kiezen uit de heerlijke geuroliën van Green Tree. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe inniger de beleving van het moment ervaren wordt. Deze zijn speciaal bedoeld om te gebruiken in een aromabrander en dus niet als massageolie. Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van de flower of life.

Specificaties

More Information
SKU8902276202848
Gewicht (kg)0.001000
VerpakkingPer 12
MerkGreen Tree
EAN8902276202848
ConditionNew

Reviews

Write Your Own Review
Je plaatst een review overGreen Tree Geurolie Flower Of Life 10ml